Pay With Credit Card

credit card info here...

 PayPal or PayPal Credit (annual plan only)

Harta Libertătii Antreprenoriale este un program de 90 de zile, conceput pentru a ajuta antreprenorii să se diferențieze de concurență si să își construiască o afacere solidă care să le aducă profit si să fie pregatită de scalare, fără să se simtă copleșiți, stresați și debusolați in nici un moment.

În momentul in care pornesti in lumea antreprenoriatului, visurile tale sunt:

 • vei face doar ceea ce iti place
 • iti vei gestiona timpul asa cum dorești
 • vei câștiga mai mult
 • vei avea oameni in subordine care sa știe ce au de făcut
 • te vei bucura de libertatea de a face ceea ce iubesti, cu cine iubesti si cand vrei tu
 • vei fi fericit si implinit

Cam acestea sunt gândurile pe care majoritatea le avem la început de drum. Ale mele cu siguranță acestea au fost.

Ce se întâmplă de fapt?

Dupa un timp, realizezi nu numai ca nu ai un program mai lejer, din contra:

 • Viața ta ajunge sa se invarta in jurul jobului, faci extrem de multe lucruri si uneori nu reusesti sa le faci chiar pe cele esentiale


 • Veniturile nu sunt stabile si de multe ori nici suficiente​


 • ​Angajatii vin si pleaca iar atunci cand stau nu isi dau interesul astfel ca tot tu ajungi sa faci multe din taskurile lor.. poate poate o fi bine asa..


 • Iti petreci zilele la munca, serile cu ganduri si vacantele… atunci cand reusesti intr un final sa le ai, abia daca apuci sa te odihnesti dar apoi sa te mai si bucuri de ele.


 • ​Ajungi uneori in punctul in care te gandesti ca poate era mai bine sa iti gasesti un job stabil, cu program fix si un salariu lunar si sa apuci sa te bucuri si de viata.
 • Viața ta ajunge sa se invarta in jurul jobului, faci extrem de multe lucruri si uneori nu reusesti sa le faci chiar pe cele esentiale


 • Veniturile nu sunt stabile si de multe ori nici suficiente​


 • ​Angajatii vin si pleaca iar atunci cand stau nu isi dau interesul astfel ca tot tu ajungi sa faci multe din taskurile lor... poate poate o fi bine asa.


 • Iti petreci zilele la munca, serile cu ganduri si vacantele… atunci cand reusesti intr un final sa le ai, abia daca apuci sa te odihnesti dar apoi sa te mai si bucuri de ele.


 • ​Ajungi uneori in punctul in care te gandesti ca poate era mai bine sa iti gasesti un job stabil, cu program fix si un salariu lunar si sa apuci sa te bucuri si de viata.

Acesta este din pacate un tablou in care se regaseste 80% din lumea antreprenoriala, in care incertitudinea financiara, anxietatea si volumul de munca coplesitor transforma visul antreprenorial intr-un cosmar.


Nu este de mirare ca in acest context, 50% dintre antreprenori isi inchid afacerile in mai putin de 5 ani.


In timp ce o mare parte din restul de 50% raman blocati intr-o bucla nesfarsita de stres si lupta.

Dar antreprenoriatul trebuie sa fie mereu așa?

Sa presupunem ca ai o afacere validata care isi creste veniturile in mod constant.


O afacere care sa iti permita sa angajezi o echipa de oameni pasionati care sa lucreze pentru tine, in mod eficient, chiar si in lipsa ta.


O afacere care sa iti ofere libertate sa faci mai mult din ceea ce iubesti .. si mai putin din ceea ce detesti.


Care sa iti permita sa te poti indeparta de ea oricand doresti si care sa functioneze in absenta ta astfel incat tu sa poti avea stilul de viata dorit.


O afacere care sa iti ofere stabilitate, siguranta si validare.


Si totuși, care este piesa lipsa?

Transformi ceea ce iti place sa faci intr-un job obositor, alaturi de alte joburi obositoare pe care le ai oricum ca si antreprenor, in loc sa construiesti un sistem in care nu esti angajat ci esti beneficiarul afacerii tale!


Antreprenoarea, coachul de afaceri si strategul de dezvoltare, Casiade Bianca Diana, se refera la acest sistem ca fiind Harta Libertatii Antreprenoriale.


Este un proces pe care l-a creat in 17 ani de antreprenoriat si cu care a construit mai multe afaceri de succes in domenii diverse de activitate.


La baza lui este sistemul P.A.S.C.O.P.E., care te conduce pas cu pas, prin fiecare concept fundemantal al unei afaceri si pe care orice antreprenor, indiferent de nivelul in care se afla il poate folosi pentru a construi rapid o afacere eficienta, automatizata si solida.

Acesta este Harta Libertatii Antreprenoriale si iti va schimba pentru totdeauna imaginea si atitudinea asupra antreprenoriatului si asupra afacerii.

Transformarea Majoră in doar 90 de zile!

Harta Libertatii Antreprenoriale este un program online de training si coaching, interactiv, care te ghideaza pas cu pas sa te diferentiezi de concurenta si sa domini piata, sa cresti in mod constant, sa eficientizezi, sa automatizezi si sa te bucuri de libertate.


Si toate acestea prin implementarea unui sistem eficient care te va ajuta sa creezi o afacere eficienta.


Programul se desfasoara pe o perioada de 90 de zile, cu 2 intalniri live saptamanale in care se va preda si se va raspunde la intrebari. Toti cursantii vor avea acces la un grup, unde li se va oferi feedback asupra temelor.


Programul are ca scop personalizarea strategiei pe propria voastra afacere, astfel incat sa va puteti construi un sistem unic de afacere care sa functioneze!


Programul este conceput pentru antreprenori de toate nivelurile, indiferent de locul in care va aflati in calatoria dumneavoastra antreprenoriala.


Veti incepe cu elementele de baza necesare validarii pe piata si pe masura ce avansati in program veti experimenta progrese rapide in toate ariile esentiale pentru a obtine libertatea antreprenoriala. Iar asta presupune: strategii de marketing, tehnici actuale, managementul echipelor, abilitati de conducere, procese cheie, organizare, gestionare cash flow…


Bianca Casiade

Despre Bianca Casiade

Sunt antreprenor de 17 ani, coach acreditat national si international specializat în construirea, dezvoltarea și organizarea afacerii.


Filozofia mea de viață este:


Poți face absolut orice îți dorești! Visurile tale contează! Tu contezi!


Am folosit această abordare de-a lungul întregii mele cariere. Am pornit și am dezvoltat mai multe tipuri de activități și, deși diferite, la acel moment mi-am urmat visurile și am făcut tot ce mi-a stat în putință să le împlinesc.


Misiunea mea este sa te încurajez și pe tine să îți dai voie să vrei mai mult și să depășești toate obstacolele astfel incat sa îti conduci afacerea sa atinga rezultatele pe care le doresti!

După mai mult de 17 ani de experiență în managementul afacerii ca și antreprenor, am învățat despre îmbrățișarea schimbării, combaterea epuizării, depășirea convingerilor limitative cât și găsirea soluțiilor în orice situație problemă.


Sunt de asemenea certificată ca și consultant în testul de personalitate DISC cât și membru certificat internațional John Maxwell ca și coach, trainer, teacher & speaker. Am lucrat cu oameni la nivel local și național ajutându-i să pornească sau să își dezvolte afacerile, să înțeleagă angajații și să îi motiveze, să fie leaderi mai buni și să își servească clienții mai bine, pentru ca în final să obțină libertatea și bunăstarea pe care o doresc.Ce vei învăța:

1

Diferențiază-te de concurența si intra pe Piața cu impact.

Principala problema cu care se confruntă antreprenorii este sa se faca cunocuti in segmentul lor de piata, acest lucru atragand dupa sine mult timp pierdut, bani cheltuiti si frustrari accumulate. Programul vine cu strategii si tehnici specifice ce au ca scop diferentierea fata de competitori si revolutionarea modului in care iti prezinti produsul sau serviciul in functie de nevoile clientilor.

2

Creste-ți veniturile in mod constant.

Pentru multi antreprenori, cresterea veniturilor si a clientilor vine la pachet cu foarte mult stres, oboseala si incertitudini. In momentul in care vei aplica instrumentele potrivite, vei avea un traseu clar catre o crestere constanta fara a risca stabilitatea companiei si fara a te simti coplesit.


3

Automatizează-ti afacerea

Ca si antreprenor este nevoie sa faci foarte multe lucruri, unele placute iar altele mai putin dar necesare, ceea ce duce la scaderea entuziasmului, lipsa timpului liber si oboseala excesiva. In cadrul cursului veti primi resurse igenioase de automatizare pentru a te elibera de munca pe care preferi sa nu o faci, in timp ce construiesti o afacere care ruleaza, castiga si creste de la sine.

4

Manageriază-ți eficient afacerea cu efort minim.

Indiferent de nivel, fie la inceput sau cu vechime, orice afacere are nevoie de un sistem de management sanatos care sa îti consolideze afacerea si sa îti sustina cresterea dorita. In cadrul programului vom crea impreuna procese si actiuni care sa îti creasca performantele atat personale cat si ale echipei bucurandu-te in acelasi timp de abilitatile si pasiunile tale.

5

Câstigă-ti libertatea antreprenorială

Indiferent de nivelul la care te afli si de domeniul in care activezi, principiul libertatii este un obiectiv comun al antreprenorilor. Parcurgând programul Harta Libertatii Antreprenoriale, vei descoperi cum să construiesti o afacere optimizată, care să lucreze pentru tine oferindu-ti in acelasi timp stilul de viata visat.

6

Dezvoltă strategii de marketing care functioneaza

O afacere fără o strategie si fără instrumentele potrivite are putine șanse de a se identifica din multime, de a crește și de a se mentine. In cadrul cursului, vei descoperi instrumente si sabloane pe care le vei putea utiliza imediat in procesul tau de construire al strategiei unice pentru dezvoltarea afacerii tale.

7

Dezvoltă un mindset antreprenorial de succes

Vi se va oferi ghidare pas cu pas pentru dezvoltarea, setarea si atingerea unor obiective mai mari, a unui stil de viata ideal si chiar a mai multor surse de venit, fara sa va simtiti debusolati sau nesiguri.

8

Construiește o echipă performantă

Construirea unei echipe performante este unul din elementele cheie in dezvoltarea unei afaceri si deloc usor de facut. Indiferent de nivelul la care esti acum, mai devreme sau mai tarziu, daca doresti sa te dezvolti, va fi nevoie sa iti maresti echipa. Vei obtine instrumente si strategii atât pentru angajare si formare cât si pentru mentinerea pe termen lung , a unei echipe implicate, care sa impartaseasca pasiunea si angajamentul fata de afacerea dumneavoastra.

9

construieste un plan realizabil

Indiferent de vremurile in care traim o afacere nu poate functiona fara un plan de dezvoltare, care sa iti ofere atât claritate tie ca si antreprenor dar și pentru potentiali investitori, pasi concreti de actiune si un management al timpului extrem de important pentru orice antreprenor. Vei obtine un plan de afacere personalizat pe afacerea ta si pe tipul tău de personalitate care te va conduce spre beneficiile pe care tu doresti sa le obtii.

Cum se va desfășura programul?

Harta Libertatii Antreprenoriale este un program online de training si coaching interactiv, de 90 de zile.


In cadrul programului veti avea 2 intalniri saptamanale cu Casiade Bianca, prin care vi se va oferi training, instrumente specifice, coaching si mentorare ca sa puteti construi o afacere eficienta si solida care sa aduca profit si sa fie pregatita de scalare.


De asemenea, veti avea acces pe o perioada de 6 luni, la un grup privat, unde vi se va oferi suportul in implementarea tuturor abilitatilor noi dobandite pe parcursul programului.


Ceea ce invatati se poate pune in practica imediat, indiferent de nivelul si domeniul in care sunteti.


La final, veti obtine un sistem de afacere pe care il puteti folosi pe tot parcursul calatoriei antreprenoriale si care va va sustine cresterea astfel incat sa va atingeti toate obiectivele, sa va dublati veniturile si sa aveti libertatea pe care o doriti.


Programul va incepe pe data de 11 ianuarie 2022.


Harta Liberțătii Antreprenoriale

iti va schimba pentru totdeauna imaginea si atitudinea asupra antreprenoriatului si asupra afacerii.

Ce Vom Învata În Fiecare Saptamana?

11 ianuarie 2022 - ora 19.00

13 ianuarie 2022 - ora 19.00

Prima saptamana este dedicata in a-ti construi visul antreprenorial. Si ne vom concentra pe tabloul de ansamblu. Este foarte important sa stim de unde plecam si unde vrem sa ajungem. Vom stabili care este stilul tau de antreprenor, unde vrei sa ajungi, care este viziunea ta intr-un mod clar si masurabil, cum poti face acest lucru si cum scrii o misune care sa atraga clienti, care sunt elementele de baza care te motiveaza sa mergi inainte si la care nu vrei sa renunti si care ulterior se vor transforma in responsabilitati verificabile. Cu alte cuvinte, in aceasta saptamana vei folosi viziunea, misiunea si valorile intr-un mod practic care sa iti sustina dezvoltarea afacerii si strategia de marketing. Si dupa cum am spus si in prezentare, veti dobandi si abilitatea de a face o strategie de marketing pe termen scurt.


Va voi pune la dispozitie exemple de viziuni, valori, misiuni,sabloane, astfel incat procesul sa fie cat mai simplu, sa il puneti in practica si sa verificam ce ati facut.


Pentru ca un aspect important in acest program, este ca veti pune in practica si va voi oferi suportul in implementare si verificare. Nu vreau sa fie teorie si atat pentru ca va ramane acolo.


18 ianuarie 2022 - ora 19.00

20 ianuarie 2022 - ora 19.00

Saptamana a doua este dedicata inceperii construirii propriului sistem de afacere si vom incepe cu marketingul. Cu alte cuvinte ne vom concentra pe Produsul Tau astfel incat la final sa avem primul pas facut in diferentierea de concurenta si in validarea produsului. Voi veni cu intrebari ajutatoare atat in format fizic cat si in pdf, ca sa te ajut sa scoti cele mai bune raspunsuri si sa iti creezi o oferta irezistibila. Vom trece impreuna prin toti pasi de a descoperi problemele, solutiile, beneficiile oferite, beneficiile dorite si oferta irezistibila.

25 ianuarie 2022 - ora 19.00

27 ianuarie 2022 - ora 19.00

In urmatoarea saptamana ne vom ocupa de concurenta. Voi explica cum se face analiza, unde ne uitam, care sunt pasii principali prin care ne diferentiem de competitori si vom pune in practica. Cu alte cuvinte, vom trece prin anumite stadii astfel incat sa reusesti la final sa ai cea mai buna varianta prin care sa te diversifici si sa iti atragi proprii tai clienti care sa te prefere pe tine. Cred ca asta ne dorim toti nu?

1 Februarie 2022 - ora 19.00

3 Februarie 2022 - ora 19.00

Saptamana 4 este dedicata practicii. Voi organiza o sesiune practica de Business coaching, pentru determinarea si clarificarea propriului traseu al fiecarui participant. Vom stabili obiective strategice, pasi de actiune, vom identifica ce convingeri limitative avem si vom gasi variante care sa ne ajute sa le depasim. De asemenea va voi pune la dispozitie si un sablon prin care sa va faceti acest exercitiu oricand simtiti ca aveti nevoie de o schimbare.

8 Februarie 2022 - ora 19.00

10 Februarie 2022 - ora 19.00

Revenim la marketing si ma voi concentra pe intelegerea clientului tau. Pentru ca daca noi ne intelegm clientul si stim sa ii oferim ceea ce are nevoie, atunci cresc si vanzarile. Voi explica: Ce determina decizia clientului, care sunt asteptarile lui, vom identifica Clientul tau ideal, Vom discuta despre branding si modalitatea de atragere clienti si fidelizare. Ca si mai sus, totul se pune in practica. Veti primi sabloane pe care veti lucra si pe care le veti prezenta in grupul de suport.

15 Februarie 2022 - ora 19.00

17 Februarie 2022 - ora 19.00

In saptamana 6, continuam cu tehnici de marketing de atractie. Voi explica tehnicile de copywriting, voi pune la dispozitie sabloane pe care sa le folositi ulterior, Vom crea prima poveste si apoi vom construi modul unic prin care atragem atentia. In plus voi mai explica cateva variante prin care sa transformam concurenta intr-un lucru irelevant si cum ajungem sa ne cream propriul spatiu de necontestat.

22 Februarie 2022 - ora 19.00

24 Februarie 2022 - ora 19.00

Ei si am ajuns la saptamana 7. Aici intram in miezul situatiei. Impartim totul pe bucatele si reasamblam. Incepem partea de management si primul pas este clarificare. Vom discuta despre Roluri, departamente, responsabilitai, functii, care sunt pasii de urmat astfel incat la final sa stii clar ce ai de facut, cand si in ce conditii.

2 Martie 2022 - ora 19.00

4 Martie 2022 - ora 19.00

Saptamana 8, este dedicata partii financiare. Iti place sau nu iti place, este necesar sa implementam elementele esentiale dupa care sa ne ghidam. Un antreprenor este bine sa stie in orice moment care este stadiul afacerii sale si asta intr-un mod simplificat. Este bine sa tii evidenta la ce faci in prezent ca sa te ajute la previziuni realiste. La finalul modului vei stii cu siguranta, unde esti si ce ai de imbunatatit si care sunt urmatoarele tale obiective financiare pe care sa te focusezi.

8 Martie 2022 - ora 19.00

10 Martie 2022 - ora 19.00

Ulterior intram mai adanc in sistemul de management. Stabilim ce este de facut ptr activitatile curente, cum verificam ce se face si implementam managementul dezvoltarii. De asemenea vom lucra si pe planul de back-up, care din punctul meu de vedere este esential in primul rand pentru buna noastra liniste si siguranta si al doilea rand pentru sanatatea afacerii.

15 Martie 2022 -ora 19.00

17 Martie 2022 - ora 19.00

Si usor usor, am ajuns in saptamana 10, in care trecem la partea de automatizare astfel incat sa avem timp sa ne ocupam de cresterea pe care am stabilit-o pana in acel moment. Aici voi explica in detaliu cum se face si voi veni cu sabloane acolo unde este necesar care sa va usureze munca si sa puteti implementa imediat. De asemene fiind totul live, vom gasi solutii impreuna care sa fie personalizate pe tiparul afacerii voastre.

22 Martie 2022 - ora 19.00

24 Martie 2022 - ora 19.00

Oamenii cheie si echipa sunt principala modalitate de trecere a afacerii la un alt nivel. Si asta ne dorim nu? Sa angajam oamenii care trebuie, pe functiile care trebuie, sa putem controla si masura ceea ce fac, sa ne ajute sa ne atingem obiective de crestere si sa incepem sa ne bucuram de libertate. Vom trece prin toti pasii de angajare, voi oferi instrumenete care sa simplifice procesul, voi explca etapele formarii unei echipe (doar e unul din punctele mele forte, dupa atatia ani de format echipe), vom discuta despre nevoile angajatului si cum sa creezi angajati care sa iti fie alaturi pentru ca vor si pentru ca te respecta.

29 Martie 2022 - ora 19.00

31 Martie 2022 - ora 19.00

Este urmatorul pas pe care l-am inceput in modulul anterior dar nu numai atat. Cu alte cuvinte, care sunt abilitatile de leadership necesare, astfel incat sa atragi si sa mentii alaturi de tine oameni care sa te urmeze, clienti care sa te respecte si care sa iti recunoasca valoarea. La finalul acestui modul, vei stii in ce etapa te afli acum si ce ai de facut pentru a trece prin fiecare etapa ca sa devii un leader respectat in domeniul tau, in echipa ta si in comunitatea in care te afli.

© Copyright 2021. Casiade Bianca. Toate drepturile rezervate.